Liedje op maat

LIEDJE OP MAAT- Bestel een persoonlijk lied, op maat geschreven, door Lieve Louise en de Fanfare. 
Zoek je een uniek cadeau voor je geliefde, familielied of beste vriend?  Of wil je jouw bedrijf op een originele manier op social media promoten.
Het kan allemaal met het ‘ Liedje op Maat’. 
Wie zijn wij?
Lieve Louise en de Fanfare bestaat uit Lieve Lamerichs en Louise Donker. We schrijven liedjes in het Nederlands, met tweestemmige zang en bijzondere theatrale instrumentjes. Van elk liedje maken wij iets speciaals. Van klein en ingetogen tot grotesk en theatraal. Sinds 2011 maken we als duo muziek en theater. We stonden in de voorrondes van het Amsterdams Kleinkunst Festival en we werkten samen met Nicolette Kluiver in de videoland productie ‘ Dierenpret met Nicolette’, waarvoor we kinderliedjes op maat schreven. 
In onderstaande video’s zie je een aantal liedjes op maat. Allemaal erg verschillend, passend bij de aanvrager.

Heb je interesse? 
  • Stuur een email naar info@lievelouise.nl en geef aan waar je graag een lied over zou willen ontvangen. 
  • We maken een afspraak met jou en gaan samen met jou in gesprek. Daarbij stellen we je vragen over het gekozen onderwerp en kijken we naar wat jouw behoeftes zijn qua stijl en inhoud. Het kan klein en kwetsbaar zijn maar het kan ook grappig, uitbundig en theatraal. We vinden alles leuk. Bring it on. Je kunt aangeven of je zelf in het lied wilt deelnemen. Misschien kun je goed zingen en wil je een couplet meezingen  of misschien wil je een dansje meedoen in de video.
  • Dan gaan wij het lied uitwerken en repeteren.
  • We zullen het lied opnemen en met professioneel geluid aanleveren. 
  • We spreken samen met jou af of het lied openbaar mag worden gedeeld, of dat je het liever privé houdt en zelf deelt met de mensen die jij kiest.
  • Lieve Louise maakt een offerte op maat.